İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Büyükşehir İlkokulu

Büyükşehir İlkokulu

Büyükşehir Mah. Hüseyin Yıldız Sok. No4 Beylikdüzü/İSTANBUL
Vizyon
Türk milli eğitiminin amaçları ışığında geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağgın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği çagdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Bizler istiyoruz ki, *Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, *Okullarımızda, her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, *Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirinin öğrenme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. *Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. *Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
Misyon
Milli eğitimimizin temel ilkeleri doğrultusunda, yenilik ve gelişmeleri araştırıp, öğrencilerimizi çağdaş düşüncede bütünleştirerek, kendilerine öz güveni olan iyi birer vatandaş olarak yetiştirmektir.
Rehber Öğretmen :
Derslik :30<
Müzik Sınıfı :
Resim Sınıfı :
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kalorifer
ADSL (4 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Okulumuza yakınındaki duraklardan 145M MECİDİYEKÖY,145T TAKSİM,76 BAKIRKÖY, 76F FATİH ÜNİVERSİTESİ otobüsleri ve Metrobüs ile(Beylikdüzü Belediye Durağı´nda inilir.) ulaşım sağlanmaktadır.
Beylikdüzü Merkezi
Okulumuz Beylikdüzü İlçe Merkezinde yer almaktadır.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu