Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Büyükşehir İlkokulu

Telefon : 0(212) 873 88 98
Belgegeçer : 0(212) 873 88 98
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://buyuksehirilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Büyükşehir Mahallesi Hüseyin Yıldız Sokak No 4 İç Kapı No 1 Beylikdüzü / İSTANBUL
VİZYON : Türk milli eğitiminin amaçları ışığında geçmişimizden aldığımız özgüven ve güç ile bugünü çağgın gereklerine göre yaşayıp, ülkemizi Atatürk’ün gösterdiği çagdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmayı hedefleyen özgün, etkili, nitelikli, verimli bir okul ve okul toplumu olmak. Bizler istiyoruz ki, *Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin, *Okullarımızda, her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin, *Okulumuzda hem öğretenler, hem de öğrenenler birbirinin öğrenme ve gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. *Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğru yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. *Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Milli eğitimimizin temel ilkeleri doğrultusunda, yenilik ve gelişmeleri araştırıp, öğrencilerimizi çağdaş düşüncede bütünleştirerek, kendilerine öz güveni olan iyi birer vatandaş olarak yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 0

Öğretmen :44
Öğrenci :1203
Derslik :33
Atölye-İşlik :2
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :6550
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:50-14:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngiizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Kılınçsoy Turizm-İletişim no: (0212) 676 06 80
Ulaşım : Okulumuza yakınındaki duraklardan 145M Mecidiyeköy ,145T Taksim ,76 Bakırköy ,76F Otobüsleri ve Metrobüs ile Beylikdüzü Belediye Durağı´nda inilerek ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Beylikdüzü Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Beylikdüzü İlçe Merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İlçe Sportif etkinliklerinde yarışmalara katınılmaktadır.Ayrıca bireysel olarak buz pateni,aerobik cimnastik,cimnastik,satranç,futbol,voleybol,basketbol,yüzme vd. spor dallarında öğrencilerimiz etkinliklere il ve ilçe düzeyinde katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : Teknofest, Turbitak ve geri dönüşüm ile ilgili yarışmalarda okulumuzu temsilen öğrencilerimiz ile çalışmalarımız mevcuttur.
Proje Çalışmaları : Eko-Okul Projesi,Beslenme Dostu Okul Projesi, Beyaz Bayrak Projesi ve Etwinning Projeleri yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Esep platformu ve Erasmus Projelerimiz mevcuttur.
Diğer Hususlar : Okulumuz yapılan çalışmalar ile ilgili her türlü bilgiyi okul web sitemizden ve aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan öğrenebilirsiniz. OKULUMUZA AİT SOSYAL MEDYA HESAPLARI Twiter:https://twitter.com/buyuksehirilko İnsyagram: https://www.instagram.com/buyuksehir.ilkokulu/ Facebook: https://www.facebook.com/buyuksehirilkokulu/
Yazdır :